Τελετή Απονομής Μεταλλίων



Τελετή Απονομής Μεταλλίων

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), η τελετή απονομής αναμνηστικών μεταλλίων στους συμμετέχοντες στις επιχειρήσεις στην Κύπρο τα έτη 1964, 1967 και 1974, καθώς και η απονομή μεταλλίων Εξόχου Πράξεως σε Αξιωματικούς Πολεμικής Διαθεσιμότητας. Τα μετάλλια απένειμε στους δικαιούχους ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Α. Κενεβέζος, ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, o Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Σαμαράς ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, καθώς και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά