Τελετή Αποφοίτησης της 2ης/2022 ΕΣ του Διακλαδικού Σχολείου Τεχνικών ΔιακριβωτώνΤην Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε, στην 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) 2022, του Διακλαδικού Σχολείου Τεχνικών Διακριβωτών.

Το σχολείο είχε διάρκεια πέντε εκπαιδευτικών εβδομάδων, με αντικείμενο εκπαίδευσης τη διακρίβωση Οργάνων – Εργαλείων – Συσκευών και το παρακολούθησαν στελέχη του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες επέδωσε ο Διοικητής της Υπηρεσίας Διακριβώσεων, Σμήναρχος (ΜΗ) Δημήτριος Δομπούλας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά