Σημαντική παρέμβαση στον Πάμισο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιπλημμυρική προστασία

 Σημαντική παρέμβαση στον Πάμισο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιπλημμυρική προστασίαΑυτοψία στο αντιπλημμυρικό έργο που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Πάμισο πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το πρωί σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο περιφερειάρχης, ο οποίος συναντήθηκε επί τόπου με τον διοικητή της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Καλαμάτας σμήναρχο Νίκο Τσιβουράκη, εξέφρασε ικανοποίηση για το θεαματικό αποτέλεσμα των εργασιών, τονίζοντας ότι εδώ και 10 χρόνια δεν είχε υπάρξει παρέμβαση στην περιοχή:

“Με το έργο που έχει γίνει από την Περιφέρεια επιτυγχάνεται σε σημαντικό βαθμό η προστασία των υποδομών και των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, ενώ ανάλογες εργασίες εκτελούνται αυτόν τον καιρό και στον Αρι” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά