28η Οκτωβρίου- Θεσσαλονίκη: Η εντυπωσιακή επίδειξη του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» και το μήνυμα του επισμηναγού

 


28η Οκτωβρίου- Θεσσαλονίκη: Η εντυπωσιακή επίδειξη του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» και το μήνυμα του επισμηναγού

Για μια ακόμα φορά ένα F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» πέρασε πάνω από την Θεσσαλονίκη, τιμώντας την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο επισμηναγός Γιακουμής Χριστόδουλος ήταν αυτός που πέρασε πάνω από την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου καθώς έσκιζε τους αιθέρες με εντυπωσιακούς ελιγμούς.

«Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια με την γενιά του 1940. Τιμή σε εκείνους όπου στη ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και στον Ελληνισμό. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε βίντεο και εικόνες από τους ελιγμούς που προκαλούν δέος

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Γιορτάζουμε τους ήρωες που πολέμησαν και εσάς τους άοκνους φρουρούς

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο μήνυμά της προς τον επισμηναγό ανέφερε: «Κύριε επισμηναγέ γιορτάζουμε σήμερα τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία μας, και μαζί όλους εσάς άοκνους φρουρούς που υπερασπίζεστε την κυριαρχία μας. Η πατρίδα σας ευγνωμονεί. Χρόνια σας πολλά»

newsit

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά