Τίμησαν τον Ιερολοχίτη Στρατηγό Κων. Κόρκα"Ο Τελευταίος Θρύλος του Ιερού Λόχου

Στρατηγός Κων. Κόρκας"
Μια εκδήλωση Τιμής για τον "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" Ιερολοχίτη Στρατηγό Κων. Κόρκα.
Στην εκδήλωση εκ μέρους του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) παρευρέθη μετά από
πρόσκληση ο Πρόεδρος
Εφ Τχης (ΠΖ-ΕΔ)
κ. Καρυώτης Γεώργιος.
Τα Λόγια του Αθάνατου Ιερολοχίτη Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα αντηχούν ακόμα, λόγια που εξυμνούσαν τον Έλληνα αλεξιπτωτιστή, λόγια που θα ωθούν τους νέους μας να ακολουθήσουν το μονοπάτι που χάραξαν ο Τσιγάντες, ο Καλλίνσκι και ο ίδιος μαζί με όλους τους ήρωες Ιερολοχίτες, ένα μονοπάτι απότομο, σκληρό αλλά δαφνοστολισμένο και ποτισμένο με αίμα ηρώων!!!
Τιμή και Δόξα στον Ιερολοχίτη Στρατηγό Κων. Κόρκα!!
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ
Την εκδήλωση διοργάνωσε το παράρτημα Κορινθίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Λέσχη Καταδρομέων & Ιερολοχιτών, ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Βραχατίου ΄΄Η Αναγέννηση΄΄ και η εφημερίδα Φωνή της Κορινθίας.

Συγχαρητήρια
στους διοργανωτές της εκδήλωσης.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά