Χίλια μπράβο στον Νέστορα: «Πέτυχε τον ανώτερο στόχο της ζωής του και όλοι εμείς στο «Χαμόγελο» νιώθουμε περηφάνια»














Νέστορας: Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και θα πετάει στους αιθέρες






Μια συγκινητική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον Νέστορα που κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και πλέον είναι Ανθυπολοχαγός Αεροπορίας Στρατού.

Με γονική υπερηφάνεια καμαρώσαμε τον Νέστορα να πετυχαίνει τον ανώτερο στόχο της ζωής του, που έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευσή του, έλαβε το Πτυχίο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Χειριστή Ελικοπτέρων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ) στην Αλεξάνδρεια Ημαθείας.



Ο Νέστορας ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» όταν ήταν 9 ετών. Από μικρός ακόμη είχε εκδηλώσει την αγάπη του για τα ιπτάμενα αεροσκάφη και χάρη στην παρακίνηση ενός εθελοντή μας στο Σπίτι όπου μεγάλωνε, ο οποίος ήτανε Αξιωματικός Αεροπορίας στην Πτέρυγα Μάχης 117, ξεκίνησε να ονειρεύεται το μέλλον του στους αιθέρες.

Το ταξίδι προς το όνειρό του άρχισε από τη Σχολή Ευελπίδων, από όπου ορκίστηκε Εύελπις το 2016 και ολοκλήρωσε τη Σχολή το 2020. Ο Νέστορας συνέχισε με τη Βασική Εκπαίδευση Χειριστή Ελικοπτέρων, ενώ προσηλωμένος στο στόχο του προχώρησε στην Προκεχωρημένη Εκπαίδευση Χειριστή Ελικοπτέρων, από όπου και έλαβε το πτυχίο του σήμερα.

Με έντονο το αίσθημα της συγκίνησης, φέραμε στη θύμησή μας όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί του, από την ημέρα που ως παιδί έγινε μέλος της οικογένειάς μας. Από μικρός ξεχώριζε για την ψυχική του δύναμη, την υπευθυνότητά του και την προσήλωση στους στόχους του. Με φροντίδα σταθήκαμε δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια και σήμερα με ανείπωτη χαρά τον είδαμε να πετυχαίνει το μεγαλύτερό όνειρο του. Ένα όνειρο που δεν είναι μόνο του Νέστορα, αλλά και όλων των ανθρώπων του Χαμόγελου, που νιώθουν κάθε επιθυμία των παιδιών σαν δική τους.






Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το Νέστορά μας, τον Ανθυπολοχαγό Αεροπορίας Στρατού της οικογένειάς μας, που ακολούθησε το όνειρό του, με επιμονή και αμείωτη προσπάθεια και πλέον υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας, με ευθύνη στην υψηλή αποστολή του.

Η δική του επιτυχία, όπως και κάθε παιδιού μας, αποτελεί τη μεγαλύτερή μας ανταμοιβή και μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα, ότι παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει ένα παιδί, με την κατάλληλη υποστήριξη, φροντίδα και αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο Νέστορα με ασφαλείς και επιτυχημένες πτήσεις!


Νέστορας: Φωτογραφίες από την ορκωμόσία του Ανθυπολοχαγού Αεροπορίας Στρατού




















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά