Επετειακή εκδήλωση με ενδιαφέρουσα ομιλία απο το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης (φωτ,βιντ)

  




Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης συνδιοργάνωσε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο μια επετειακή εκδήλωση χθες στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Κωνσταντίνου Πασχαλίδη, επιμελητή αρχαιοτήτων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για την απόκρυψη των αρχαιοτήτων τον καιρό του πολέμου με λεπτομέρειες που έμαθε για πρώτη φορά το κοινό.

Έπειτα ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή της  Στρατιωτικής Μουσικής της IVης Μεραρχίας Πεζικού, της Χορωδίας Ορφέα Τρίπολης , την αφήγηση απο τον Νίκο Δελφάκη και άλλων μουσικών.

Εξαιρετική η υποδοχή απο τις γυναίκες στρατιωτικούς του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης!!

( Αποσπάσματα της εκδήλωσης θα παίξουν προσεχώς στον Σκάι)








































Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά