Το νεο ΤΣ του Πολεμικού Μουσείου/Παράρτημα Τρίπολης

  Στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, την Τετάρτη 12 Οκτ 2022, διεξή-χθη η εναρκτήρια συνεδρίαση του νέου Τοπικού Συμβουλίου (ΤΣ), με απαρτία των μελών του.

Επισημαίνεται ότι με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της 1ης Σε-πτεμβρίου 2022, (εν προκειμένω του ΥΦΕΘΑ κ Νικολάου Χαρδαλιά στον οποίο έχουν μεταβιβασθεί οι αρμοδιότητες εποπτείας των υπαγομένων στο ΥΕΘΑ ΝΠΔΔ), ορίσθηκαν ως μέλη του ΤΣ οι:

α. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος

β. Νικόλαος Φλώρος

γ. Ιωάννης Τρουπής

δ. Ματίνα Παράσχου,

ενώ με Απόφαση ΥΕΘΑ (ΦΕΚ 1039 τεύχος ΥΟΔΔ/2021), ο Σμήναρχος Φωτό-πουλος Δημήτριος τοποθετήθηκε ως Διευθυντής του Παραρτήματος και Πρόε-δρος του ΤΣ.

Τα Τοπικά Συμβούλια των Παραρτημάτων, έχουν τριετή θητεία και αποτελούν, σύμφωνα με τον Οργανισμό Λειτουργίας του Πολεμικού Μουσείου, όργανο ει-σηγήσεων και υποβοήθησης του έργου αυτών.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση, ο Διευθυντής του Παραρτήματος Τρίπολης, ενη-μέρωσε τα νέα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου σε τρέχοντα θέματα λειτουργίας, εγκαταστάσεων, κειμηλίων, αρχειακού υλικού και στελέχωσης του Μουσείου, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πο-λεμικού Μουσείου Υποπτέραρχος Ιωάννης Θεοδοσουλάκης, καλωσορίζοντας τα νέα μέλη αναφέρθηκε στις δράσεις και τους μεσοπρόθεσμους στόχους του Οργανισμού του Πολεμικού Μουσείου και ιδιαίτερα στον επικοινωνιακό σχεδια-σμό, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής που διέπει τη σύγχρονη λειτουργία των Μουσείων, με στόχο την εξωστρέφεια και τη διεύρυνση του κοινού προς κάθε ηλικιακή ομάδα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά