Εξισώνεται το επίδομα τοκετού για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

 
Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές κ.κ. Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, με θέμα «Απαράδεκτη διάκριση στη χορήγηση επιδόματος τοκετού των στρατιωτικών», σας γνωρίζω ότι κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο, ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκέντρωσης των απαιτούμενων οικονομικών στοιχείων και η αντιπαραβολή τους με το Υπουργείο Οικονομικών. 

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η επιτελική μελέτη της αναθεώρησης του Π.Δ. 432/1983, όπου περιλαμβάνεται ρύθμιση με την οποία εξισώνεται το επίδομα τοκετού για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και προωθήθηκε στα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας για τη συνέχιση της διαδικασίας έκδοσης του νέου Προεδρικού Διατάγματος.


 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά