Νέα δωρεά στο Μουσείο Διαβιβάσεων

Για ακόμη μία φορά η Λέσχη Εφέδρων ΕΔ Αττικής ενίσχυσε το Μουσείο ΔΒ με σημαντικά υλικά !
Δύο μαγνητικά τηλέφωνα γαλλικής προελεύσεως, εποχής 1916-1925 παραδόθηκαν σήμερα στη Σχολή ΔΒ.  Τα σπάνια τηλέφωνα αυτά είναι δωρεά των μελών της ΛΕΦΕΔ : του Εφ. Υπολοχαγού Θεόδωρου Σαράφη (Ted D Sarafis) και του Εφ. Ανθυπολοχαγού Γεώργιου Τσάκα, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και προβάλλουμε ως παραδείγματα προς μίμηση.
Το εικονιζόμενο αριστερά είναι τύπου ΤΜ16 (του 1916) της εταιρείας BOCQOUET, χρησιμοποιήθηκε στην Μικρασιατική Εκστρατεία απο τον Ελληνικό Στρατό και το δεξιά είναι της Societe Industrielle des Telephones.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά