Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συγχαίρει το σύνολο του Στρατιωτικού Προσωπικού για τις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και για την Στρατιωτική Παρέλαση στην Θεσσαλονίκη με το ακόλουθο Σήμα του:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο σύνολο του Στρατιωτικού Προσωπικού το οποίο καθ’ οιονδήποτε τρόπο έλαβε μέρος στις λαμπρές εκδηλώσεις του εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, καθ’ άπασα την Επικράτεια.

Ιδιαιτέρως στα τμήματα Παρελάσεως και Αποδόσεως Τιμών των οποίων το παράστημα, ο συγχρονισμός και η εν γένει άψογη και επιβλητική εμφάνιση ανέδειξαν το μαχητικό φρόνημα, το υψηλό ηθικό, το χαλύβδινο σθένος και την γρανιτένια αποφασιστικότητα των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων να υπερασπισθούν την ακεραιότητα, την ανεξαρτησία και την ελευθερία της Πατρίδος.

Η μεγαλειώδης σημερινή Παρέλαση αποτελεί ηχηρότατο μήνυμα πανεθνικής ισχύος, αποτροπής και αποφασιστικότητος προς κάθε κατεύθυνση από όλους εσάς τους πανάξιους απόγονους και σκυταλοφόρους των ευκλεών μαχητών και ηρώων του ιστορικού διαχρονικού χρυσού παρελθόντος της Ελλάδος, στους οποίους βασίζεται απολύτως το στέρεο και ατσάλινο οικοδόμημα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα. Είστε οι εγγυητές και οι συνεχιστές όλων αυτών.

Η σκυτάλη της αξιοπρέπειας της Πατρίδος ήταν πάντα βαρειά. Το ίδιο είναι και τώρα που η σκυτάλη είναι στα χέρια σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και απεριόριστο σεβασμό.

Εύγε!!!»