Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακές ασκήσεις με όπλα από τη ΣΣΑΣ στην πλ. Αριστοτελους (video)

 Εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Αριστοτέλους μέλη Διμοιρίας Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Η Διμοιρία μαγνήτισε τα βλέμματα του πλήθους κόσμου που βρέθηκαν στο σημείο για να την παρακολουθήσουν, εκτελώντας με απόλυτη ακρίβεια μια σειρά από περίτεχνες επιδείξεις.

«Για την πατρίδα μας το αίμα μας, το αίμα μας για τη σημαία μας», φώναξαν τα μέλη της ΣΣΑΣ με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν θερμά.

Στη συνέχεια οι μπάντες του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας παιάνισαν εμβατήρια, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με τις τρεις μπάντες να παιανίζουν μαζί το «Μακεδονία Ξακουστή».

Η επίδειξη της Διμοιρίας και των μουσικών των Ενόπλων Δυνάμεων έγινε παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα αλλά και σύσσωμης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε βίντεο:



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά