Αντιστράτηγος Kαμπουρίδης: Γιατί η Τουρκία θα χάσει σε πόλεμο με την Ελλάδα (video)






 Την άποψη ότι «η Τουρκία δεν μπορεί να αναμετρηθεί σε ευρύ μέτωπο με την Ελλάδα τώρα» εξέφρασε ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Review» του Zougla.gr.

Παράλληλα υποστήριξε πως «οι τουρκικοί μηχανισμοί είναι εθισμένοι σε μεθοδεύσεις τύπου προβοκάτσια».

Ο Λάζαρος Καμπουρίδης μίλησε ακόμα για το πρόβλημα με το προσφυγικό και τις διεθνείς ισορροπίες.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υποστήριξε  μεταξύ άλλων πως  «η Τουρκία προσπαθεί να εργαλειοποιήσει εναντίον μας 3,7 εκατ. προσφύγων στο έδαφός της ενώ χρησιμοποίησε τους πρόσφυγες σαν πολιορκητικό κριό στις Καστανιές Έβρου».

«Η Τουρκία χρησιμοποίησε ΜΚΟ για να μεταφέρουν μαζικά πρόσφυγες από το Αιγαίο στον Έβρο», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει:  «Εργαλειοποίηση προσφυγικού με θερμό επεισόδιο θα γίνει στο Αιγαίο, όχι στον Έβρο».

Ερωτηθείς για την στάση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σαφής: «Αυτό που δεν μπορεί να πετύχει στρατιωτικά, το προσπαθεί με ρητορική και εκφοβισμό.Υπάρχει ειδικό σχέδιο για να καταβάλλουν το φρόνημα του Ελληνικού λαού.Η Τουρκία θέλει να μας καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς πολεμική νίκη, μόνο με εκφοβιστική ρητορική. Ο Ερντογάν όμως δεν έχει πετύχει,  ο Ελληνικός λαός έχει θωρακιστεί, το φρόνημα είναι υψηλό».

Ο Λάζαρος Καμπουρίδης μιλά ακόμα για το τουρκολυβικό μνημόνιο, για τη σχέση Πούτιν – Ερντογάν.

Δείτε όλα όσα είπε στο «Review»:

https://www.youtube.com/watch?v=n1FdB_Mbfww&t=1188s

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά