Κ. Φλώρος απο τη Χίο: έδωσα εντολές και κατευθύνσεις για συνεχή επαγρύπνηση

 



Όπως αναφέρει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στα social:

ΧΙΟΣ - ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ - ΨΑΡΡΑ
Ξεκίνησα την επίσκεψή μου στο Στρατηγείο της 96 ΑΔΤΕ που εδρεύει στην Χίο, όπου ενημερώθηκα πλήρως για την αποστολή της από τον Διοικητή της Ταξίαρχο Εμμανουήλ Χατζή, παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Δημήτριου Χούπη.
Στην ομιλία μου σε μεγάλη συγκέντρωση προσωπικού στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ» έδωσα εντολές και κατευθύνσεις για συνεχή επαγρύπνηση, με την προτροπή να συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή του με την ίδια αφοσίωση στο καθήκον.
Επίσης, συνάντησα στο λιμάνι της Χίου τον Κυβερνήτη και το Πλήρωμα του γεμάτου μαχητικότητα και δυναμισμό Παράκτιου Περιπολικού ΠΠΚ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΣΤΑΜΟΥ, όπως και το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος / Ελληνικής Ακτοφυλακής που καθημερινά και υπό αντίξοες συνθήκες σώζει ζωές, τηρώντας την Τάξη και την Ασφάλεια στις 🇬🇷 θάλασσες. Στο αεροδρόμιο Χίου συναντήθηκα με το προσωπικό του Παντός Καιρού και πάντα έτοιμου για τις πιο δύσκολες αποστολές Ε/Π SUPER PUMA.
Στην συνέχεια επισκέφθηκα τους αμφίβιους Commandos του 3ου ΕΤΕΘ και τους άγρυπνους φρουρούς των Επιτηρητικών Φυλακίων «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» και «ΨΑΡΡΩΝ», εκεί που η ταχεία αντίδραση συνδυάζεται με την άγρυπνη φρούρηση, εκεί που η σκληρή εκπαίδευση στηρίζει την εγρήγορση και την αποτροπή!
Η αφοσίωσή όλων τους στο καθήκον και η αποφασιστικότητά τους εγγυώνται την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την τιμή της Πατρίδας, και για αυτό η 🇬🇷 κοινωνία μπορεί να είναι ήσυχη!
Συναντήθηκα επίσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Βρουλή, τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γεώργιο Δανιήλ και τον Δήμαρχο Ψαρρών κ. Κώστα Βρατσάνο, με τους οποίους συζητήσαμε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην διαρκή και αγαστή συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων με τις τοπικές αρχές.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά