Βραβεύτηκε ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Δημοσθένης Μαριφόγλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 48 ωρών


Ανάρτηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού #ΕΔ στο ΟΑΚΑ

Σήμερα κατά την επίσκεψή μου στο ΟΑΚΑ μου δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθώ για την αποστολή και το έργο του ΑΣΑΕΔ και να περιηγηθώ στις εγκαταστάσεις του, διαπιστώνοντας την σημασία της ύπαρξής του εκεί για την οργάνωση και ανάπτυξη του αθλητισμού, την προώθηση της έρευνας σε θέματα φυσικής αγωγής, καθώς και για την συνεργασία με αρμόδιους αθλητικούς φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Είχα δε την χαρά να βραβεύσω τον Υπολοχαγό (ΠΖ) Δημοσθένη Μαριφόγλου, ο οποίος διανύοντας 310,6 χιλιόμετρα, κατέλαβε την 2η θέση σε 46 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 48 ωρών το οποίο πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Hainesport στο New Jersey των ΗΠΑ, σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες και έφερε αυτόν ως παράδειγμα αφοσίωσης στα αθλητικά ιδεώδη .

Συγχαρητήρια
σε όλο το προσωπικό του ΑΣΑΕΔ γιατί αποτελεί πραγματικά παράδειγμα αφοσίωσης στα αθλητικά ιδεώδη καθώς και στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ!
ΓΕΕΘΑ - HNDGS
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά