Μήνυμα Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου για την 7η Μαρτίου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η 74η επέτειος της 7ης Μαρτίου του 1948 είναι, αναμφίβολα, μία μεγάλη γιορτή για όλη την Δωδεκάνησο. Είναι η ημερομηνία κατά την οποία τιμούμε τις θυσίες των προγόνων μας και τους αγώνες τους, ώστε τα ελληνικά νησιά μας και οι κάτοικοι τους να αποτελέσουν αναπόσπαστο τμήμα του βασικού κορμού του Ελληνισμού. Όμως η 7η Μαρτίου δεν είναι μόνο γιορτή για τη Δωδεκάνησο, είναι γιορτή για όλη την Ελλάδα. Γιατί, από τα Δωδεκάνησα ξεκινά η Ελλάδα μας.

Πρώτα, και πάνω από όλα, από τα Δωδεκάνησα ξεκινά η Ελλάδα μας, γιατί βρίσκονται στο ανατολικότερο σύνορο ης χώρας μας. Τα Δωδεκάνησα είναι αυτά που στέκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, είναι αυτά που εξασφαλίζουν την υπόσταση μας ως Κράτος και ως Έθνος εδώ στην θάλασσα του Αιγαίου. Με δεδομένη τη συμπεριφορά των γειτόνων μας, οι Δωδεκανήσιοι είναι αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες και εξασφαλίζουν την κυριαρχία της χώρας μας και τη γεωστρατηγική της θέση και σημασία στην ανατολική Μεσόγειο.  

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, τιμά και σέβεται την ημέρα αυτή καθώς είναι σημαντική όχι μόνο για την Δωδεκάνησος αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς η Δωδεκάνησος ήταν το τελευταίο κομμάτι της Πατρίδας μας που ενώθηκε και έτσι η Μητέρα Ελλάδα έγινε ακόμα μεγαλύτερη χάρις τον διαχρονικό αγώνα των Δωδεκανήσιων και την δίψα τους για Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Επίσης, δηλώνουμε ως Στρατιωτικοί αλλά και ως κάτοικοι αυτών των νησιών, ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και να υπερασπιστούμε μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μας τα Δωδεκάνησα, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη με πίστη και αφοσίωση στις αρχές και ιδανικά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ υπό την σκέπη του Τριαδικού Θεού της Ορθοδοξίας.

 

 

 

 

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                Ο

        Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος                  Κεφαλάς Ανέστης

    Επχιας (ΠΖ)                                   Ανθστης (Ο)  

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά