Η ΚΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΗΣ 80 ΕΑΡΜΕΘ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

 Σε κλίμα οδύνης και πόνου ο Διοικητής, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου 43χρονου στρατιωτικού της 80 ΕΑΡΜΕΘ παρέστησαν στο Τρισάγιο που τελέστηκε στην μνήμη του από τον στρατιωτικό ιερέα, Αρχιμανδρίτη π. Σοφρώνιο.

          Στην συνέχεια η σορός σκεπασμένη με την ελληνική σημαία οδηγήθηκε στο λιμάνι όπου και αναχώρησε με το πλοίο της γραμμής.

          Η κηδεία του άτυχου στρατιωτικού θα τελεστεί στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Άρτα.

          Ο Θεός να τον αναπαύσει, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.


 

Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/432663/foto-vinteo-kos-apochairetise-ton-43chrono-epilochia-tis-80-earmeth-pou-efyge-proora-apo-zoi


Η ΚΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΗΣ 80 ΕΑΡΜΕΘ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ (Φωτογραφίες – Video) (platy-kalamatas-messinias.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά