Νέα σελίδα στην 1η Στρατιά – Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

 
Παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, καθώς και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η τελετή για την αλλαγή διοίκησης στην 1η Στρατιά.


Ο αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης αναλαμβάνει καθήκοντα από τον αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα.

Στην τελετή εψάλη δέηση ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου,  έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Θάνος Αδαμόπουλος.

“Δε φοβηθήκαμε, ούτε πτοηθήκαμε, αλλά με αποδοτικότητα, εργώδη προσπάθεια, αστείρευτη υπομονή και προσήλωση στο καθήκον μετατρέψαμε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες και διατηρήσαμε υψηλό βαθμό λειτουργικότητας και επιχειρησιακής ικανότητας” σημείωσε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος διοικητής της 1ης Στρατιάς.

Δείτε τι δήλωσε ο απερχόμενος διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Δεμέστιχας:

Για μία εποχή όπου οι προκλήσεις γιγαντώνονται και οι ανακατατάξεις ισχύος διαδέχονται η μία την άλλη στην περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου, της ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης γενικότερα, μίλησε ο νέος διοικητής του στρατιωτικού σχηματισμού.

Δείτε τι δήλωσε ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Χουδελούλης:

Δείτε τι δήλωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος:

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά