Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από Λάρισα: Σύντομα η 1η Στρατιά η μεγαλύτερη μείζονα διοίκηση των χερσαίων δυνάμεων της Ελλάδας

 

Τις σημαντικές εξελίξεις αναδιάρθρωσης της στρατιωτικής διοίκησης της χώρας μας που θα δώσουν σπουδαιότερο ρόλο στην 1η Στρατιά, προανήγγειλε από τη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο κ. Φλώρος που έχει διατελέσει στο παρελθόν διοικητής της 1ης Στρατιάς, παρέστη για την αλλαγή στη διοίκηση του στρατιωτικού σχηματισμού.

Μετά το πέρας της τελετής, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «οσονούπω η μεγαλύτερη μείζονα διοίκηση των χερσαίων δυνάμεων όλης της Ελλάδας».

Δείτε τι είπε:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από Λάρισα: Σύντομα η 1η Στρατιά η μεγαλύτερη μείζονα διοίκηση των χερσαίων δυνάμεων της Ελλάδας (video) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά