Δωρεά τροφίμων σε οικογένεια συναδέλφου απο στρατιωτικούς στον Έβρο που έφυγε απο τη ζωή

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, ΕΠΟΠ Επχία (ΤΘ) Ρούντσιο Πολυχρόνη και τον Γεν. Γραμματέα, ΕΠΟΠ Λχία (ΤΘ) Τουρλάκη Ευάγγελο, συναντήθηκε, την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022, μέσα σε καλό, φιλικό και εγκάρδιο κλίμα συγκίνησης με οικογένεια συναδέλφου που δεν είναι πια μαζί μας και της παρέδωσε τρόφιμα και άλλα αγαθά.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Έβρου δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει την ομαλή συνέχεια του βιοπορισμού της.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Έβρου θέλει να ευχαριστήσει εγκάρδια τη βιοτεχνία προϊόντων ζύμης «ΚΕΧΑΓΙΑΣ» που, ανταποκρινόμενη στο αίτημά της, διέθεσε διάφορα τρόφιμα σφολιάτας, τα οποία και παρεδόθησαν στην ανωτέρω οικογένεια.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά