Ξεκινούν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

 




Που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

Ξεκίνησαν σήμερα οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις με τη συνεδρίαση για το σκοπό αυτό του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κώστα Φλώρου και τη συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Φλώρου, ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στέλιου Πετράκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τακτικές κρίσεις, που ξεκινούν με μία ολιγοήμερη καθυστέρηση, αλλά πάντως εντός των θεσμικών προθεσμιών, και το ενδιαφέρον των οποίων επικεντρώνεται κυρίως στο πρόσωπο του επί διετία και άκρως πετυχημένου Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Παναγιώτη Λυμπέρη, τον οποίο έντονη φημολογία θέλει να αποστρατεύεται. Φημολογία που ελπίζουμε ν’αποδειχθεί αυτό που υποδηλώνει και το όνομά της: «φημολογία», καθώς η περίοδος που διέρχεται η χώρα και ο κόσμος όλος είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της επιλογής νέου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας έχει ήδη επιλυθεί την ημέρα της επιλογής του νέου (τότε) Αρχηγού ΓΕΑ, με την επιλογή του Αντιπτεράρχου (Ι) Γιώργου Φασούλα ενώ στο Στρατό Ξηράς αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τους αντιστρατήγους, ιδίως με τους προερχόμενους εκ των Ειδικών Δυνάμεων.

Οι ως σήμερα εκτιμήσεις είναι ότι οι φετινές τακτικές κρίσεις σε επίπεδο ηγεσιών των Κλάδων και σχηματισμού των οικείων Ανωτάτων Συμβουλίων θα είναι ομαλές με λελογισμένες αποστρατείες



Ξεκινούν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις | Pentapostagma

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά