...και η Ένωση Στρατιωτικών Κω στην ΠΟΜΕΝΣ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι                                

Νέα προσχώρηση Ένωσης στην μεγάλη οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ είναι γεγονός!

Το δυναμικό ΔΣ Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κω στέλνει ηχηρό μήνυμα για ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων και με ψήφους 6-0 εντάσσεται στην ΠΟΜΕΝΣ.

H Ομοσπονδία μας καλωσορίζει εγκάρδια  και επίσημα στην μεγάλη της οικογένεια, την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κω και όλους τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας.

Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Κω αποτελούν τους εγγυητές ενότητας, έργων και προοπτικής, τόσο σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κω, όσο και σε επίπεδο ΠΟΜΕΝΣ.

Η ΠΟΜΕΝΣ δεσμεύεται ότι θα αποτελεί την σκέπη σε κάθε αίτημα της εν λόγω Ένωσης και των μελών αυτής, δίνοντας πάντα όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις της.

Αδέλφια - μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Κω, σας αναμένουμε το προσεχές διάστημα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να σχεδιάσουμε από κοινού, τον δρόμο των διεκδικήσεων, των επιτυχιών - τον δρόμο της ενότητας!

Πάντα μαζί για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Πάντα μαζί για να καταφέρουμε να ενωθούμε σε ΜΙΑ φωνή εκπροσώπησης, μακριά από τεχνητές αντιπαραθέσεις μειοψηφιών, που ζούνε μέσα από την ένταση και τον διχασμό.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

     

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά