Άψογη η στρατιωτική παρέλαση στην Σαμοθράκη! (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε άψογα η Στρατιωτική και Μαθητική παρέλαση στην ακριτική Σαμοθράκη, όπως έγινε και σε ολόκληρη την Ελλάδα μας!!!

 Αξίζουν συγχαρητήρια στον έχων το Γενικό Προσταγμα της Στρατιωτικής Παρέλασης για το αψεγάδιαστο τμήμα του, καθώς και στον Α.Δ.Φ. του νησιού, ο οποίος έχει κάνει άριστη Διοίκηση με τις κατευθύνσεις του, παρά κάποια άσχημα γεγονότα τα οποία έχουμε γράψει κατά καιρούς!!! 

Όπως μαθαίνουμε η Τοπική κοινωνία είναι ευχαριστημένη από την βοήθεια που δέχεται ο Δήμος από το Μηχανικό σε θέματα Οδοποιίας και εκχιονισμου.

 Αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια και στους νέους του νησιού οι οποίοι παρέλασαν με καμάρι μπροστά στους συγγενείς τους ,συγχαρητήρια και στος εκπαιδευτικό προσωπικό. 


ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΧΏΡΑ, ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΙΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ, ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΜΑΣ!!!Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά