ΠΟΜΕΝΣ & ΕΣΠΕΑΜ/Θ Στηρίζουν Έμπρακτα Οικογένειες Στρατιωτικών που Αντιμετωπίζουν Δυσκολίες

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ( Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), από κοινού με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), στηρίζουν έμπρακτα, οικογένειες των συναδέλφων μας, οι οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις ως συνέπεια σοβαρών ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα:

  • Ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΒ) Χαμητίδης Ευστράτιος του Δημητρίου, που υπηρετεί στην 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «ΑΨΟΣ» – Σουφλί Έβρου.

Ο συνάδελφος μας  τραυματίστηκε το βράδυ της 28η Οκτωβρίου 2021, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ των χωριών Κισσάριο και Αμόριο πλησίον του Διδυμοτείχου, κατά την διάρκεια εκτέλεσης Υπηρεσίας Περιπολίας με υπηρεσιακό όχημα, εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ), για την αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών στη χώρα μας, στα σύνορα του Έβρου και λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού, οι γιατροί ακρωτηρίασαν μέρος του ποδιού του συναδέλφου μας. Σήμερα με την δύναμη της ψυχής του, στέλνει σε όλους μας μήνυμα αισιοδοξίας και θάρρους.

  • Ο συνάδελφος μας Αρχισμηνίας Δημούδης Σταύρος του Δημητρίου που υπηρετεί στην 1η ΜΣΕΠ (Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης) – Διδυμότειχο Έβρου

Στις 25 Νοεμβρίου 2021  καταστράφηκε από πυρκαγιά το σπίτι που διέμενε, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η οικοσυσκευή του και όλα του τα υπάρχοντα.

 Με απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων (ΠΟΜΕΝΣ & ΕΣΠΕΑΜ/Θ), ο Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού της ΠΟΜΕΝΣ και Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ Νίκος Παναγιωτίδης,  προσέφερε μέρος των εισφορών των συναδέλφων μας  στα ανωτέρω στελέχη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται για την στήριξη των συνάδελφων μας.

  Η ΠΟΜΕΝΣ και η ΕΣΠΕΑΜ/Θ, θα συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα τους αναξιοπαθούντες συναδέλφους μας και να στηρίζουν κάθε ανάλογη πρωτοβουλία έτσι ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΜΕΝΣ
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΠΕΑΜ/Θ
Δημήτρης Ρώτας
Αντισμήναρχος (ΥΔΚ)
Νικόλαος Παναγιωτίδης
Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά