Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.: Επίσκεψη στην Νήσο Μεγίστη (Καστελλόριζο)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος Επχιας (ΠΖ) Αντωνόπουλος Νίκος και ο Αντιπρόεδρος Εσμιας (ΟΑΣΤΥ) Πατινιώτης Μιχάλης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, επισκέφτηκαν την Νήσο Μεγίστη (Καστελλόριζο) για την διεξαγωγή Ημερίδας Ενημέρωσης που διεξήχθη το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Δήμου N. Μεγίστης (Καστελλόριζο) και για την συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου την Κυριακή 13 Μαρτίου . Στην ημερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους οι συνάδελφοι και ο Αντιδήμαρχος N. Μεγίστης κ. Αμύγδαλος Στράτος, τον οποίο τιμήσαμε και ευχαριστήσαμε εγκάρδια για την παροχή της αίθουσας αλλά και για την άριστη συνεργασία που θα υπάρξει μελλοντικά σε θέματα του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στην N. Μεγίστη (Καστελλόριζο). Εν συνεχεία από το βήμα, ο Αντιδήμαρχος κ. Αμύγδαλος Στράτος ευχαρίστησε πολύ τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου για την πρωτοβουλία αυτή και να βρεθούν δίπλα στους συναδέλφους συζητώντας – βλέποντας από κοντά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην N. Μεγίστη (Καστελλόριζο), καθώς το στρατιωτικό προσωπικό εμπνέει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης καθημερινά στους πολίτες του νησιού. Στο τέλος έγινε ανταλλαγή τιμητικής πλακέτας μεταξύ του Προέδρου Νίκου Αντωνόπουλου και Αντιδημάρχου κ. Αμύγδαλου Στράτου, στα πλαίσια καλής θέλησης και καλής συνεργασίας για την επίλυση κάθε προβλήματος του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στην N. Μεγίστη(Καστελλόριζο).

 

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν και τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά την όλη διάρκεια της συνάντησης ήταν:

 

         α) Συνταξιοδοτικό-όρια ηλικίας του θεσμού των Μονίμων Υπαξιωματικών προέλευσης ΕΠ.ΟΠ.

         β) Μάχιμη 5 ετία- χρόνοι εξαμήνων στο διπλάσιο(Ειδικών Δυνάμεων)

         γ) Νυχτερινή αποζημίωση.

         δ) Μισθολογική Β’ κατηγορία του θεσμού των Μονίμων Υπαξιωματικών ΟΠΥ-ΕΠΥ.

          ε) Νομοθεσία 40ώρου-υπερωριακή αποζημίωση.

         στ) Στεγαστικό.

 

 

Την Κυριακή 13 Μαρτίου ο Πρόεδρος Αντωνόπουλος Νίκος και ο Αντιπρόεδρος Πατινιώτης Μιχάλης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και Δοξολογίας, όπου εν συνεχεία κατατέθηκε στεφάνι στο Ηρώων N. Μεγίστης από τον Αντιπρόεδρο Πατινιώτη Μιχάλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου. Να επισημάνουμε ότι, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Πατινιώτης κατάγεται από το Καστελλόριζο και ήταν μεγάλη η τιμή για την  Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου η κατάθεση στεφάνου στην Ν. Μεγίστη την ημέρα εορτασμού της Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που μας αγκάλιασαν κατά την διάρκεια της παραμονής μας, επίσης τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ν. Μεγίστης κ. Αμύγδαλο Στράτο για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε και τον κ. Πατινιώτη Αντώνιο για την προσφορά φιλοξενίας στα καταλύματα "Mandraki Paradise" που μας παρείχε σε όλη την διάρκεια παραμονής μας.

 

Τέλος, δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα στους συναδέλφους όπου και αν υπηρετούν εντός Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, διότι στόχος του Δ/Σ είναι η δια ζώσης επαφή και προπάντων η ορθή ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό. Ήταν η πρώτη φορά επίσκεψης στην Ν.  Μεγίστη (Καστελλόριζο) από μέλη του Δ/Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου από την ίδρυση της και μετά. Ήταν η αρχή και να είστε σίγουροί ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

                                                   

 

 

 

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                   

Ο                                                Ο

          Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

   Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                 Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά