Στο ιστορικό στρατόπεδο ¨Θεόδωρος Κολοκοτρώνης¨ πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης Παραλαβής Διοίκησης της ΔΙΚΕ (φωτο, βιντεο)

 


Σήμερα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης Παραλαβής Διοίκησης της ΔΙΚΕ απο τον Αντιστράτηγο Λεωνίδα Γιοβάνη  στον Υποστράτηγο Δημήτριο Σκουφίδη.

Το ΓΕΣ εκπροσώπησε ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος Κωστίδης

Στην τελετή βρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών , ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης και Αντιδήμαρχοι , ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός κ.α.


Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε επίδοση αναμνηστικών στον Αντιστράτηγο ΓιοβάνηShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά