Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας του νέου διοικητή της ΔΙΚΕ

 Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας του νέου διοικητή της ΔΙΚΕΤον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, ο νέος διοικητής της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) υποστράτηγος Δημήτρης Σκουφίδης και προκάτοχός του αντιστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης.

Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα ο Μ. Σκαντζός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον απελθόντα διοικητή για την προσφορά του, ευχόμενος παράλληλα στον διάδοχό του καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά