Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Ρουμανία

 


Από 13 έως 15 Δεκεμβρίου 2021 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του, Major General Iulian Berdilă.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρουμανίας Lieutenant General Daniel Petrescu και με τον ομόλογό του, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα και διαπιστώθηκε η κοινή πρόθεση για ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Τέλος, ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την έδρα του Headquarters Multinational Division South – East / HQ MND-SE, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Headquarters Multinational Corps South – East / HQ MNC-SE Lieutenant General Tomiță-Cătălin TOMESCU και ο Διοικητής του Headquarters Multinational Division South – East / HQ MND-SE Major General Christian-Daniel DAN, και ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες των δυο Σχηματισμών, καθώς και για την αποστολή και τις δραστηριότητες της ΝΑΤΟ Force Integration Unit /NFIU.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά