Ολοκλήρωση δωρεάς Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο σε μαθητές σχολείων

 Ολοκληρώθηκε η δράση  του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) να δωρίσει και να προσφέρει παιδικά βιβλία τα όποια έχουν σχέση με τα πρώτα τους βήματα στο διαδίκτυο και την ασφάλεια που τους παρέχουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Το εικονογραφημένο παραμύθι ήταν μια χορηγία στο ΣΟΕΔ από τον Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλη Παπακώστα με τίτλο «Ο Σιφης ο ποντικός και το διαδίκτυο» τον οποίο  ευχαριστούμε θερμά.

Οι δωρεές έγιναν στα παρακάτω Νηπιαγωγεία – Δημοτικά:

2θεσιο Νηπιαγωγείο Αεροδρόμιου (111 ΠΜ), 8ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχωνιών .

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την φιλόξενη υποδοχή τους Διευθυντές/Διευθύντριες  των Σχολείων κα. Χρυσούλα Πάπια, κα Θεοδώρα Καλλας, κα Δέσποινα Μουζαλα, κ. Γεώργιο Νανο, κ. Γιάννη Σαμαρα, κα Ζωή Γεροσταθη, κ. Αποστολο Κατσιφο.

Τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιος Πολύζο, τον κ. Αντώνη Αντωνίου και τον Διοικητή της 111 ΠΜ Σμήναρχο κ. Κωνσταντίνο Τζοβάρα για την συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης.

 Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους μαθητές των Σχολείων  που μας δέχτηκαν με χαρά , συζητήσαμε, μας αγκάλιασαν με τα χαμογέλα τους, και σε πολλές περιπτώσεις μας πρόσφεραν και δώρα ανάλογα των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων. 

Μακάρι έστω και στο ελάχιστο να συμβάλλαμε, στην ευαισθητοποίηση ώστε ούτε ένα από τα παιδιά μας, να μην υπάρξουν θύματα τέτοιων δυσάρεστων  καταστάσεων από τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο. 

 

Άρτεμις Καλαμογιώργου

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΟΕΔ
















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά