Διδυμότειχο 219 ΚΙΧΝΕ: Ο ένας καρδιολόγος έχει Άδεια Ανατροφής Τέκνου και ο άλλος θα μετατεθεί Ιανουάριο εκεί

 
Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Στελέχωση με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό του 219 Κινητού Χειρουργικού Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) στο Διδυμότειχο», σας γνωρίζω τα ακόλουθα:

 Στο 219 ΚΙΧΝΕ, έχει τοποθετηθεί Αξιωματικός Υγειονομικού Ιατρός (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολόγου, ο οποίος έχει λάβει, την προβλεπόμενη από το Νόμο, Άδεια Ανατροφής Τέκνου (ΑΑΤ), μέχρι την 29η Μαΐου 2022. 

Ανεξάρτητα από αυτό, ήδη από την 10η Ιουνίου τρέχοντος έτους έχει εκδοθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) διαταγή μετάθεσης για το 219 ΚΙΧΝΕ, Αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολόγου, της δύναμης του 424 ΓΣΝΕ. 

Η τοποθέτησή του, θα υλοποιηθεί με τη λήξη της τρέχουσας εκπαίδευσής του, με εκτιμώμενο χρόνο το τέλος Ιανουαρίου 2022. Τέλος σας γνωρίζω ότι, για την κάλυψη των αναγκών του 219 ΚΙΧΝΕ διατίθεται, μέχρι 2 φορές την εβδομάδα, Αξιωματικός (ΥΙ) της ειδικότητας της καρδιολογίας, με σχετική διαταγή η οποία έχει εκδοθεί, με μέριμνα του ΓΕΣ, από την 31η Αυγούστου τρέχοντος έτους. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά