Ημερίδα Παρουσίασης «Εγχειριδίου Δικαίου Ένοπλων Συγκρούσεων»

 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και από 10:00 έως 14:30 θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Ημερίδα παρουσίασης του «Εγχειριδίου Δικαίου Ενόπλων Συγκρούσεων», η οποία διοργανώνεται από την Διεύθυνση Νομικού Σώματος του ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Στρατιωτικού Νομικού Συμβούλου του NRDC-GR.

Κατά την ημερίδα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, εξειδικευμένους στα θέματα Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου και από Αξιωματικούς του Κοινού Νομικού Σώματος που αποτέλεσαν την συγγραφική ομάδα, προκειμένου να παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες σύνταξης του Εγχειριδίου και να καταδειχθεί η χρησιμότητά του για το σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε :

  • Αξιωματικούς του Κοινού Νομικού Σώματος.
  • Στελέχη των Κλάδων και άλλων Κοινών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Ειδικούς Νομικούς Επιστήμονες (Δικηγόρους, Νομικούς Συμβούλους κ.α).
  • Φοιτητές του τμήματος Νομικής του Ε.Κ.Π.Α και του Πάντειου Πανεπιστημίου.
  • Φοιτητές άλλων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
  • Ιδιώτες ενδιαφερόμενους.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19 και ως εκ τούτου η συμμετοχή θα περιοριστεί στους 300 παρευρισκόμενους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά