Φέρες: Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του στρατιώτη Ζήση Καραγώγου, που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με Τούρκους

Φέρες: Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του στρατιώτη Ζήση Καραγώγου, που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με Τούρκους

Τελέστηκε το Σάββατο από την 31η Μ/Κ Ταξιαρχία το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου στρατιώτη Καραγώγου Ζήση, που σκοτώθηκε το 1986 σε συμπλοκή με Τούρκους στρατιώτες.
Σε εκείνη την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Καραγώγος, οι Τούρκοι είχαν 11 απώλειες μεταξύ αυτών και ένας ανθυπολοχαγός τους. Καθοριστική υπήρξε η συνδρομή του τότε αγροφύλακα Σωτηρίου Ζαπάρτα.Ο Αγροφύλακας ήταν αυτός που ειδοποίησε τον Αρχιφύλακα του Φυλακίου Φερών (πρώην Μαρίτσα και μετέπειτα Καραγώγου.). Ο οποίος και μετέβη στο σημείο με δυνάμεις.


Στην τελετή παραβρέθηκε ο αδερφός το Καραγώγου, ο ανηψιός του, ο Αρχιφύλακας και Δόκιμος του φυλακίου τότε, και φιλικά του πρόσωπα.

Την εκδήλωση τίμησε ο επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και o Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά