Επίσκεψη Φλώρου στην Σαμοθράκη- Θα λύσει το θέμα με τον Διοικητή;Μετά την επίσκεψη του αξιότιμου Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Φλώρου στο νησί της Ρόδου για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές, σειρά έχει αύριο το ακριτικό νησί του νομού Έβρου η Σαμοθράκη.

 Ευελπιστώ η επίσκεψη να μην έχει μόνο τυπικό χαρακτήρα, για ευχές αλλά να λυθεί, εάν δεν έχει λυθεί το γνωστό πρόβλημα με τον Διοικητή της Υπομοναδας!!!

Βέβαια ο άνθρωπος δεν αλλάζει σε μία μέρα, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα μας ενοχλήσουν ξανά για τον συγκεκριμένο Αξιωματικό και το νέο έτος!!!

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων μετα την επίσκεψη του κ. ΑΓΕΕΘΑ !!!


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά