Εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Μετοχικού Ταμείου Στρατού από το ΝΙΜΤΣ

  



  •  
  •  
  •  
  •  


Εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΤΑΥ/ΜΤΣ) από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), για το έτος 2020, με το ποσό 64.100 ευρώ.

Από την επιχορήγηση προκαλείται αντίστοιχη δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του ΝΙΜΤΣ και η σχετική πίστωση έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του του ΝΙΜΤΣ, οικονομικού έτους 2021.



Η σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 12:23:33 μ.μ.).


Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά