Αναγνώστης: Εμείς που φυλάμε τα σύνορα και υπηρεσίες στα ποτάμια δεν μας δίνει τίποτα απο αυτά που χρωστάνε

 
Γιορτινές μέρες και μόνο οι υγειονομικοί θα πάρουν δώρο απο την Κυβέρνηση ξεχνώντας το υπόλοιπο στρατιωτικό προσωπικό λες και δεν προσφέρει. 


Αναγνώστης απο τον Έβρο στέλνει το δικό του μήνυμα:

Μοιράζουν χρήματα σε όλους τους υγειονομικούς εδώ και μήνες .


Έρχεται το κερασάκι στην τούρτα με τα 900 ευρώ πάλι για τους υγειονομικούς και όσους κάνουν ποτάμια για την φύλαξη τον συνόρων που έρχονται με κίνδυνο την υγεία τους από τους ΠΕΠ που δεν ξέρεις τι αρρώστιες κουβαλάνε τους δίνει 5 ΗΕΕ και μας χρωστάνε από τον περασμένο Αύγουστο αλλά εμείς εκεί στο καθήκον μας κάνουμε τα ποτάμια όπως λένε οι διαταγές..

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά