Καταγγελία Διοικητικής Αυθαιρεσίας στη Σαμοθράκη Μέσω Δημοσιευμάτων

 

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
TYPOGRAPHY


ΘΕΜΑ : Καταγγελία Διοικητικής Αυθαιρεσίας στη Σαμοθράκη Μέσω Δημοσιευμάτων

ΣΧΕΤ : Δημοσίευμα της ιστοσελίδας stratiotikathemata.blogspot.com με τίτλο: «Σαμοθράκη: Διαλύει οικογένειες ο super star Διοικητής, κάνει πλάτες ο Συνταγματάρχης! Ο Μέραρχος ανύπαρκτος.

Κύριε Υπουργέ.

Με έκπληξη, πικρία, αλλά και αγανάκτηση αναγνώσαμε στην ιστοσελίδα stratiotikathemata.blogspot.com το σχετικό άρθρο, αναφερόμενο σε επιστολή αναγνώστριας προφανώς συζύγου στρατιωτικού που φέρεται να υπηρετεί στη νήσο Σαμοθράκη, στο περιεχόμενο της οποίας (επιστολής), μεταξύ των άλλων, αναγράφηκαν και τα εξής: «… προφανώς είναι ο ανώτερός του δηλ. ο διοικητής του, για τον οποίο έχετε φιλοξενήσει πολλά παράπονα!!! …  Υπάρχουν συνεχή μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις μετά το πέρας του ωραρίου καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Όλα αυτά γίνονται για πράγματα που πρέπει να γίνουν την επόμενη μέρα και το μεγαλύτερο ποσοστό ξεκινάει με την φράση ο κύριος Συνταγματάρχης είπε…. Είναι 4 μήνες στο νησί και δεν έχουμε συναντήσει κάπου, όπως συναντήσαμε τους υπόλοιπους Διοικητές μέχρι και τον νυν Συνταγματάρχη με τη σύζυγό του!!! …Δε θα διαλύσει την οικογένειά μου κάποιος ο οποίος θέλει να φτιάξει καριέρα στις πλάτες άλλων».

Η Ομοσπονδία μας δεν δύναται να υιοθετήσει επουδενί τα καταγγελλόμενα, τα οποία στην ανάγνωσή τους και μόνο ερμηνεύονται ως ανησυχητικά, καθόσον δεν είναι σε θέση, αλλά και εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της να τα διερευνήσει, πλην όμως εάν συμβαίνουν πρέπει σε κάθε περίπτωση να παύσουν και να τιμωρηθούν οι τυχόν υπαίτιοι.

Ας μην αγνοούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί πολύ δυσάρεστα γεγονότα που αφορούν στο προσωπικό (αυτοκτονίες κλπ), τα οποία αναμφίβολα θεωρούμε ότι σχετίζονται με την άσκηση υπέρμετρης πίεσης και τυχόν διοικητική αυθαιρεσία, η οποία στην πλειοψηφία δεν αναφέρεται από τα ίδια τα στελέχη, λόγω φόβου ή/και τρομοκρατίας.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, προς διερεύνηση των καταγγελλόμενων και την απόδοση τυχών ευθυνών στους υπαιτίους, πριν δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και προβλήματα στο προσωπικό των ΕΔ που υπηρετεί στην περιοχή.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά