Σαμοθράκη: Διαλύει οικογένειες ο super star Διοικητής , κάνει πλάτες ο Συνταγματάρχης! Ο Μέραρχος ανύπαρκτος !








ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: 







Εδώ και πολύ καιρο επικρατεί στο σπίτι μια κατάσταση η οποία αν συνεχιστεί θα χαλάσει μια οικογένεια!

 Για να μιλήσουμε ανοιχτά για ολο αυτό φταίει η εργασία του συζύγου μου και προφανώς είναι ο ανώτερος του δηλ. ο διοικητής του, για τον οποίο έχετε φιλοξενήσει πολλά παράπονα!!! 

Απο τη στιγμή που ήρθε ο νέος διοικητής έχουμε στο σπίτι πολλά προβλήματα. 
Απο θέματα υγείας εως και σοβαρά ξεσπάσματα θυμού προς εμένα χωρίς να υπάρχει σοβαρος λογος. 

Δε γίνεται να έρχεται στο σπίτι και να του μετράω καθημερινά την πίεση του και να είναι στο θεο! Να φοβάμαι μη τυχόν και πάθει κατι στον υπνο του και δεν προλάβω να κανω το οτιδήποτε! 

Εκτος αυτού, υπάρχει μια συνεχης σύγχυση στην οικογένεια μας με νευρα και αυτό διαταράζει την οικογενειακή μας γαληνη.
 Ακούω καθημερινά απο το σύζυγο μου  και από συζητήσεις  με άλλους συναδέλφους τα προβλήματα τα οποία δημιουργεί( αν και η λέξη δημιουργία ειναι θεάρεστη πράξη οπότε μάλλον προκαλεί θα έλεγα καλύτερα) προβλήματα και γυρνάει στο σπίτι με πολλα νευρα..

Υπάρχουν συνεχή μηνύματα και τηλεφωνικές  κλήσεις μετά το πέρας του ωραρίου καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Ολα αυτά γίνονται για πράγματα που πρέπει να γίνουν την επόμενη μέρα  και το μεγαλύτερο ποσοστό ξεκινάει με την φράση  ο κύριος Συνταγματάρχης είπε. 
Βέβαια είναι άξιο απορίας γιατί όλα τα θυμάται ο κύριος Συνταγματάρχης ΠΆΝΤΑ το απόγευμα ή το Σαββατοκύριακο, τις ώρες που είναι στο γραφείο του τι κάνει??? 

Άλλο  αξιοπερίεργο είναι ότι  όταν ήρθε ο Δκτης του συζύγου μου, μοίρασε ένα φυλλάδιο το οποίο έλεγε για πνεύμα μονάδας, ποιο είναι το πνεύμα μονάδος, όταν ο συγκεκριμένος είναι σπίτι μονάδα σπίτι και δεν έχει κοινωνικές επαφές με τα Στελέχη της μονάδος του?

Είναι 4 μηνες στο νησί και δεν τον έχουμε συναντήσει κάπου, όπως συναντήσαμε τους υπόλοιπους  Διοικητές μέχρι και τον κύριο  Συνταγματάρχη με την σύζυγο του!!!
Μετά  από τόσα παράπονα που έχουν γίνει θα περίμενε κανείς να ενδιαφερθούν κάποιοι  από την ηγεσία για το γίνεται στη Σαμοθράκη ,εκτός  εάν υιοθετούν  την ίδια άποψη του κυρίου Συνταγματάρχη  η όποια κυκλοφορεί, ότι το παρόν  προσωπικό πρέπει να το πιέσει  παραπάνω, διότι δεν ξέρουν από πίεση.
 Βέβαια εχει καταφέρει ο συγκεκριμένος κύριος οπου βρεθουμε, ειτε οι σύζυγοι μας ειτε εμείς οι ιδιες να μιλάμε γι αυτον τον κυριο. Ουτε σουπερ σταρ να ηταν! Προς το παρόν στέλνω αυτή την επιστολή, βέβαια εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση υπάρχουν και άλλα  νόμιμα μέσα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε! Δε θα διαλύσει την οικογένεια μου κάποιος ο όποιος θέλει να φτιάξει καριέρα στις πλάτες άλλων. 

Μία αγανακτισμένη  συζυγος!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά