Στην Βουλή μέσα σε 48 ώρες η μειωμένη μοριοδότηση στην Ηπειρο

 




ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2021 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Θέμα: «Αποκατάσταση της μοριοδότησης στις Φρουρές Φιλιατών και Κόνιτσας.»

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την από 7-12-2021 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με την αδικία στη μοριοδότηση των στρατιωτικών που υπηρετούν στη Φρουρά Ιωαννίνων-Πωγωνίου. Συγκεκριμένα αναφέρονται στην πρόσφατη Υπουργική Απόφαση, στην οποία, από τη μία πλευρά αποκαθίσταται η αδικία ετών για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε άλλους κλάδους και άλλες περιοχές, και από την άλλη οξύνονται τα προβλήματα, με τη μείωση της μοριοδότησης των Φρουρών της Ηπείρου. Ειδικότερα θα ήθελα να τονίσω ότι ενώ δεν προχωρήσατε σε καμία αλλαγή στη μοριοδότηση της Φρουράς Ιωαννίνων, όπως με είχατε ενημερώσει στην υπ’ αριθμ.: Φ.900α/4988/18011/ 25-10-2021 Απάντησή σας επί της υπ’ αριθμ.: 3867/17-09-2021 σχετικής Αναφοράς μου, παρόλα αυτά αποφασίσατε την αδικαιολόγητη μείωση στις Φρουρές Φιλιατών και Κόνιτσας. Επίσης κρίνεται αναγκαίο να επισημάνω ότι οι Φρουρές Φιλιατών και Κόνιτσας, βρίσκονται σε ακριτικούς Δήμους της Ηπείρου και θα έπρεπε να τις ενισχύσετε και όχι να τις υποβαθμίσετε με αυτή σας την Απόφαση. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας το σημαντικό αυτό θέμα, και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της εν λόγω αδικίας και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά