Οι χώροι όπου σιτίζονται τα μόνιμα στελέχη, τα οποία δεν είναι εμβολιασμένα, είναι αξιοπρεπέστατοι και ευπρεπείς

 
Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές κ.κ. Απόστολος Αβδελάς και Κωνσταντίνος Χήτας με θέμα «Σίτιση ανεμβολίαστου μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του σε Στρατιωτικές Μονάδες», σας γνωρίζω τα ακόλουθα: 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, και τα μέτρα τα οποία συνακόλουθα ελήφθησαν, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων προστασίας κατά του Covid19, έχει καθοριστεί όπως οι κλειστοί χώροι εστίασης λειτουργούν μόνο ως αμιγείς χώροι, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, ενώ για το ανεμβολίαστο εν υπηρεσία προσωπικό, συνεχίζεται η διανομή γευμάτων σε πακέτο (take away). Επίσης, αποτελεί κύριο μέλημα των Διοικήσεων η λήψη όλων των καταλλήλων μέτρων ώστε να εξασφαλίζεται η σίτιση του ανεμβολίαστου προσωπικού, με κύριο γνώμονα την προστασία του από ενδεχόμενη μόλυνση από τον Covid- 19. 

Σε κάθε περίπτωση οι χώροι όπου σιτίζονται τα μόνιμα στελέχη, τα οποία δεν είναι εμβολιασμένα, είναι αξιοπρεπέστατοι και ευπρεπείς. 

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι, η σίτιση του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού που εκτελεί υπηρεσίες, με τη διαδικασία του πακέτου μίας χρήσης και μακράν οργανωμένου χώρου εστίασης, είναι μία πρακτική που εφαρμόζεται στις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, ανεξάρτητα από την εκδήλωση της υγειονομικής κρίσης, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό επιβάλλεται από το είδος της εκτελούμενης αποστολής ή υπηρεσίας καθώς και από τη γενικότερη φύση των στρατιωτικών καθηκόντων.


 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά