Πολεμικό Ναυτικό: Παράπονα στελεχών για το εορταστικό γκρουπ, παραιτήσεις και άλλα







Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη:



Ο στόλος του πολεμικού Ναυτικού υποφέρει το προσωπικό του δεν λαμβάνει το προβλεπόμενο γκρουπάκι Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του υπουργού .

Ο αρχηγός στόλου και οι κυβερνήτες των πλοίων κάνουν την καριέρα τους πάνω στις πλάτες των άλλων δεν φτάνουν τόσες παραιτήσεις που πλέον δεν γίνονται δεκτές διότι τα πλοία έχουν αδειάσει από κόσμο ο κόσμος τρέχει σε πολιτικό μέσο μήπως γλιτώσει ή διαφορετικά τρέχει στα ψυχιατρεία του Ναυτικού νοσοκομείου Αθηνών.

 Μιλάμε πιο απαράδεκτο σώμα δεν υπάρχει το πολεμικό ναυτικό ανοργανωσιά αδικία και εκτός από αυτό καταπατά τα δικαιώματα του προσωπικού άδειες αργίες γκρουπάκια Χριστουγέννων Πάσχα και διάφορα άλλα

Μιλάμε κάνει τον κόσμο αυτό το πράγμα να μην αγαπάει τη δουλειά του παραδείγματος χάρη φρεγάτα που είναι για ενεργοποίηση αυτή τη στιγμή είναι κάθε μέρα ο κόσμος μέσα εργάσιμη χωρίς να ξεκουράζεται, πέρα από αυτό κάνει το μέγιστο βαρδιών μία απάνω βάρδια από το προβλεπόμενο, συν ότι εξαντλείται ψυχολογικά και σωματικά και το επίτευγμα του πολεμικού Ναυτικού και του αρχηγείου στόλου είναι να μην πάρουν το προβλεπόμενο γκρουπ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

 Επίσης έτσι ο κόσμος δεν αγαπάει τη δουλειά του αντίθετα τη σιχαίνεται αυτά τα χάλια έχει το πολεμικό ναυτικό, μιλάμε το σώμα που λέγεται πολεμικό ναυτικό και μιλάμε για το στόλο έχει χώσει το μαχαίρι στο στομάχι του και έχει αυτοκτονήσει από μόνο του.

Στο ίδιο το πολεμικό ναυτικό στο τέλος δεν θα μείνει κανένας, λυπάμαι που υπηρετώ σε αυτό το σώμα αξιωματικοί υπαξιωματικοί και χαμηλόβαθμοι υπαξιωματικοί θέλουν να φύγουν να παραιτηθούν χτες 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα νομίζω ότι το φρόνημα του πολεμικού ναυτικού είναι πολύ ψηλό και δεν θα έπρεπε να βγάζεις πόση πίκρα και αδικία μόνο και μόνο για τις άδειες εορτών που αναφέρεις συνέχεια με μένος.
    Αν δεν σου αρέσει να μην πήγαινες αλλά αν έχεις και τα απαιτούμενα χρόνια για σύνταξη μπορείς να φύγεις για να γλυτώσεις όπως λες.
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ηρεμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά