Έβρος: Άμεση αποκατάσταση των παρέβριων αναχωμάτων και δρομολογίων, από Περιφέρεια ΑΜΘ και Δ’ Σώμα Στρατού

 Έβρος: Άμεση αποκατάσταση των παρέβριων αναχωμάτων και δρομολογίων, από Περιφέρεια ΑΜΘ και Δ’ Σώμα Στρατού


-Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την προμήθεια των υλικών και το Δ’ Σ.Σ. με το Μηχανικό ξεκινάει τον επόμενο μήνα τις εργασίες
-Οι αποφάσεις στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι η απάντηση στους διάφορους ανεύθυνους που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με επιπόλαιες δηλώσεις τους
Στην άμεση αποκατάσταση των αναχωμάτων κατά μήκος του ποταμού Έβρου και των δρομολογίων τους στην ελληνοτουρκική συνοριογραμμή, προχωρούν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Δ’ Σώμα Στρατού.
Μετά τις εργασίες αποψίλωσης που ξεκίνησαν εδώ και αρκετό καιρό από το Τρίγωνο της Ορεστιάδας και ως το Δέλτα του Έβρου, εργασίες που κρίθηκαν απαραίτητες για εθνικούς λόγους και για καλύτερο έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, έρχεται η ώρα της άμεσης αποκατάστασης των όποιων προβλημάτων δημιουργήθηκαν. Αυτό είχε αποφασιστεί άλλωστε μήνες πριν και ήδη εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται σε εξέλιξη έξι (6) δημόσιοι ανοιχτοί διαγωνισμοί μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προμηθευτή, για την προμήθεια αδρανών υλικών λατομείου (ΠΤΠ 150), με σκοπό τη συντήρηση των δρομολογίων όπως ονομάζονται, από τους Κήπους μέχρι τον Δίλοφο και τα Μαράσια.

Έχουν δημοσιευθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον προηγούμενο μήνα και διενεργούνται από τις Ταξιαρχίες του νομού Έβρου αλλά και το ίδιο το Δ’ Σώμα Στρατού. Το ποσό που προβλέπεται για την προμήθεια σε ΑΜΜΟ, ΛΙΘΟΚΟΚΚΟΙ, ΧΑΛΙΚΙ, ΛΙΘΟΤΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΘΟΣΚΟΝΗ, ΚΡΟΚΑΛΕΣ, ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ Η ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΙΘΟΙ, ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ, ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.


Αναθέτουσα Αρχή είναι το Δ΄ Σ. Στρατού «ΘΡΑΚΗ»/ΔΜΧ, που έχει στενή και συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ολοκλήρωση των διαγωνισμών ως τα τέλη του 2021, ώστε στους δυο πρώτους μήνες του 2022 να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης των αναχωμάτων και των δρομολογίων που υπάρχουν σε αυτά. Τα υλικά θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια και τις εργασίες θα πραγματοποιήσουν οι ένοπλες δυνάμεις μέσω του αρμόδιου για την περιοχή μας Δ’ Σώματος Στρατού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ (ΔΙΛΟΦΟΣ-ΜΑΡΑΣΙΑ)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 30ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ (ΠΥΘΙΟ-ΣΟΦΙΚΟ-ΘΟΥΡΙΟ-ΧΕΙΜΩΝΙΟ-ΣΑΓΗΝΗ)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 50ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 31ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ (ΚΗΠΟΙ-ΓΕΜΙΣΤΗ-ΠΕΤΑΛΟ-ΠΟΡΟΣ)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 7ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ


Έβρος: Άμεση αποκατάσταση των παρέβριων αναχωμάτων και δρομολογίων, από Περιφέρεια ΑΜΘ και Δ’ Σώμα Στρατού – EVROS NEWS (evros-news.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά