ΓΕΕΘΑ| Επισκέψεις στα Εμβολιαστικά Κέντρα για Ευχές

 

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχο (ΥΙ) Δημήτριο Χατζηγεωργίου, ο Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς καθώς και οι Διοικητές του Γ΄ Σώματος Στρατού / NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ), της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (VIII ΜΠ «ΗΠΕΙΡΟΥ») και της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (V ΜΕΡΑΡΧΙΑ «ΚΡΗΤΩΝ»), επισκέφθηκαν τα Εμβολιαστικά Κέντρα που διοικούνται και στελεχώνονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, για ανταλλαγή Ευχών και για να συγχαρούν το προσωπικό τους για την πολύτιμη συνδρομή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID 19 στο πλαίσιο της Επιχείρησης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Από την αρχή της πανδημίας, οι ΕΔ στο πλαίσιο της κοινωνικής τους συνεισφοράς και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του κρατικού μηχανισμού, διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα μεταφοράς, χώρους νοσηλείας, απαιτούμενα υλικά και έχουν αναλάβει την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) εμβολίων και διαγνωστικών τεστ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής απειλής του COVID 19.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται η στελέχωση 8 Εμβολιαστικών Κέντρων με 548 άτομα κατανεμημένα σε 176 ενεργές εμβολιαστικές γραμμές, στις οποίες από την 15 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι την 20 Δεκεμβρίου 2021 έχουν διενεργηθεί 2.573.768 εμβολιασμοί με μέσο όρο κατά την παρούσα περίοδο 13.500 εμβολιασμοί ημερησίως. Αναλυτικά η στελέχωση των ΕΔ ανά Εμβολιαστικό Κέντρο έχει ως ακολούθως:

  • HELLEXPO Αθηνών (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 & 2): 186 στελέχη που εξυπηρετούν 48 εμβολιαστικές γραμμές, με την συνδρομή 7 ατόμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
  • ΔΕΘ / HELLEXPO Θεσσαλονίκη: 111 στελέχη που εξυπηρετούν 24 εμβολιαστικές γραμμές.
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: 24 στελέχη που εξυπηρετούν 16 εμβολιαστικές γραμμές με την συνδρομή 32 ατόμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: 148 στελέχη που εξυπηρετούν 48 εμβολιαστικές γραμμές.
  • ΠΑΤΡΑ: 42 στελέχη που εξυπηρετούν 16 εμβολιαστικές γραμμές.
  • ΧΑΝΙΑ (ΝΝΚ): 16 στελέχη που εξυπηρετούν 6 εμβολιαστικές γραμμές.
  • ΛΑΡΙΣΑ (404 ΓΣΝ): 16 στελέχη που εξυπηρετούν 8 εμβολιαστικές γραμμές.
  • IΩANNINA: 5 στελέχη που εξυπηρετούν 10 λειτουργικές εμβολιαστικές γραμμές, με την συνδρομή προσωπικού από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια (6η ΥΠΕ) του Υπουργείου Υγείας.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά