Θετικό κρούσμα στο φυλάκιο των Ψαρών






Όπως αναφέρει ο Δημαρχος Ψαρών:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα covid-19 στο νησί μας. Πρόκειται για στρατιώτη του φυλακίου μας που παρουσίασε  ήπια συμπτώματα και επισκέφτηκε το ιατρείο μας για το σχετικό έλεγχο. Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από  τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαδικασίες και κατόπιν διερεύνησης των επαφών του κρούσματος δε διαπιστώθηκε διασπορά του ιού,  μιας και όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν ήταν αρνητικά. 

Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή και τη διαρκή επαγρύπνηση όλων των συμπολιτών μας για την ευλαβική τήρηση όλων των θεσμοθετημένων από την πολιτεία μέτρων προστασίας, προκειμένου να αποφύγουμε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά μας. 

Ιδιαίτερα σε μια εποχή που η πανδημία είναι σε έξαρση και το σύστημα υγείας της πατρίδας μας βρίσκεται στα όριά του η ατομική και συλλογική υπευθυνότητα επιβάλλεται να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό αναβάλλεται και η αυριανή εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του δήμου μας. Μεγάλη προσοχή θα απαιτηθεί και τις επόμενες μέρες, ενόψει των εκδηλώσεων  εορτασμού του πολιούχου του νησιού μας Αγίου Νικολάου, όπου το υγειονομικό πρωτόκολλο για την παρουσία μας στους ναούς θα πρέπει να τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια.

Απευθύνω λοιπόν θερμή έκκληση σε όλους να συμβάλλουμε από κοινού και με όλες μας τις δυνάμεις στην υγειονομική θωράκιση του νησιού μας.

 Καλώ επίσης, τους ευτυχώς λίγους κατοίκους που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, να έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες του δήμου μας προκειμένου να οργανώσουμε και νέα φάση εμβολιασμών.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά