Η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 76 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου Ιερού Λόχου


 
Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε στην Εκδήλωση για την συμπλήρωση 76 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου Ιερού Λόχου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Άρεως. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο  Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά μεταξύ άλλων δήλωσε:

 «Τιμώντας τους πεσόντες του Ιερού Λόχου με τις μεγαλύτερες τιμές, ευχαριστώ και συγχαίρω εκείνους που έκαναν πραγματικότητα τη σημερινή τελετή.

Σας διαβεβαιώνω ότι με τις αποφάσεις μας, θα τιμήσουμε τις θυσίες όλων των Ελλήνων που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα.
Θα παραμείνουμε αμετακίνητοι στο δρόμο που εκείνοι έδειξαν, εργαζόμενοι για το Ιδανικά της Πατρίδας, για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, και παραμένοντας σε πλήρη εγρήγορση για την προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας.
»

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά