Π.Καμμένος: Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο «Όχι»




«Σήμερα, από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, ο κλήρος, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου  στέλνουν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και αποφασιστικότητας σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
 
Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο «Όχι». Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη και γι’ αυτή εργαζόμαστε, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πολύ καλά ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας θα μας βρει απέναντί του ενωμένους, όλους μαζί και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση.
 
Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για τις Ένοπλές του Δυνάμεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι περήφανες για τον ελληνικό λαό.
 
Βγαίνουμε από μία μεγάλη οικονομική κρίση. Ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους, το πολιτικό προσωπικό και τους εθνοφύλακες για τη μεγάλη επιμονή και υπομονή που επέδειξαν, για το ότι δεν υπέστειλαν τη σημαία της πατρίδας, για το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητά τους.
 
Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για εσάς»
























Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά