Στοιχεία έδωσε το ΓΕΕΘΑ για τα hotspot. Υπεράριθμοι κατα 4000 στη Λέσβο!Σύμφωνα με τα εβδομαδιαία στοιχεία που δίνει το ΓΕΕΘΑ για τη σίτιση και τη στέγαση των προσφύγων στα hotspot και κεντρα φιλοξενίας παρατηρούμε υπεράριθμους πρόσφυγες σε σχέση με αυτά που μπορεί να φιλοξενήσει το κέντρο υποδοχής όπως στην Λέσβο περισσότεροι κατά 4000!!

Οι ΕΔ συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες στα κεντρα φιλοξενίας παρόλο που παραπονιούνται τα στελέχη ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες εφόσον κινδυνεύει η υγεία τους όπως και την δυσφορία τους ότι δεν είναι η αποστολή τους αυτή.

Ωστόσο το ΓΕΕΘΑ αναφέρει:


Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις για την διαχείριση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, παρατίθενται στοιχεία λειτουργίας, των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης καθώς  και των Δομών Φιλοξενίας, που εμπίπτουν στην διαδικασία συγχρηματοδότησης από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τις 18 Οκτωβρίου 2018, ως ακολούθως:

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά