ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΤΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 έλαβε μέρος στην κατάσβεση της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην Σαρτη Δήμου Σιθωνιας . Η λέσχη μας συνέδραμε συνολικά με τρεις ομάδες ( δυο την πρώτη μέρα και μια την δεύτερη ) – 11 εθελοντές – 3 οχήματα 4Χ4 και ειδικό εξοπλισμό ( αλυσοπρίονα, πυροσβεστήρες και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών κλπ ).
Τα μέλη μας συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς μέχρι αργά το βράδυ της πρώτης μέρας ως πεζοπόρο τμήμα προς υποστήριξη πυροσβεστικών οχημάτων από τον Πολύγυρο το Κιλκίς και τον Σταυρό όπως επίσης και στην διάνοιξη ζωνών.
Την δεύτερη μέρα τα μέλη μας συνέδραμαν διευκολύνοντας στην μεταφορά των πυροσβεστών στο βουνό και βοηθώντας στην κατάσβεση όπου αυτό ήταν απαραίτητο.
Θέλουμε να συγχαρούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άψογη εκτέλεση του καθήκοντος της, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας για την διαρκή συνεισφορά τους, τις τοπικές αρχές την ΤΚ Σαρτης τον Δ Σιθωνιας και την ΠΕ Χαλκιδικής,  όλους του εθελοντές που συνέδραμαν στην προσπάθεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και τέλος τον απλό κόσμο της Σαρτης.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τα μέλη μας που έλαβαν μέρος στην κατάσβεση και που διέθεσαν τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα – εξοπλισμό.
Πρόθυμοι πάντοτε να εκτελέσουμε το καθήκον μας στην ΠΑΤΡΙΔΑ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά