Εξαιρετική η παρέλαση Σ.Ε.Π 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) τιμώντας την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και τους ήρωες του έπους του 40 , συμμετείχε με μια διμοιρία του στην παρέλαση της Αχαϊκής πρωτεύουσας την Πάτρα.

Ήταν η πρώτη φορά που παρέλασαν έφεδροι στην πόλη αυτή.

Με υπερηφάνεια και τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή" αποκόμισε θετικά σχόλια και πολλά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους Αχαιούς πολίτες, δίνοντας το στίγμα ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι Ελληνική. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) 

Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Γεώργιος Καρυώτης ,το ΔΣ και τα μέλη του εύχονται σε όλον Ελληνισμό δύναμη και ομοψυχία, το ΟΧΙ των παππούδων μας ας γίνει η αρχή για τα σημερινά Όχι που πρέπει να δωθούν από όλους μας.

Χρόνια Πολλά !!!Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά