Η ‘‘ΕΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΚΩΝ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ?





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


ΘΕΜΑ: Η ‘‘ΕΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΚΩΝ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ?

Δεν λέει να κοπάσει ο ‘‘θόρυβος’’ ο οποίος έχει ξεσπάσει όταν προσφάτως διέρρευσε ένα έγγραφο σε μονάδα (σε περισσότερες ίσως απο μία?) στην οποία φέρονται να δίνονται κατευθυντήριες εντολές απο το Δ'ΣΣ και να στοχοποιούνται με γλαφυρό τρόπο, συγκεκριμένος θεσμός των Στρατιωτικών. Τα περισσότερα εξοργιστικά μυνήματα (ως απάντηση των εν λόγω οδηγιών), απαντώνται σε διάφορα συγκεκριμένα φόρουμ ιδιαιτέρως εντόνως!
Υπήρξε επίσημη διάψευση? Φυσικά απο τον Διοικητή του Δ΄ΣΣ ο οποίος αναφέρει με επίσημο έγγραφο, ότι η εν λόγω δημοσίευση του εγγράφου είναι πλαστή. Ωραία ως εδώ! Πάμε όμως και στα πιο σοβαρά...Ποιά είναι αυτά?

  • Με πόση μοναδική ευκολία κάποιος ή κάποιοι μπορούν να κάνουν αναρτήσεις σε επίσημο πίνακα ανακοινώσεων, πλαστά έγγραφα έστω και για απροσανατολισμό? Δεν υπάρχουν επίπεδα ασφάλειας τα οποία ενδεχομένως να έχουν παραβιαστεί?
  • Ισχύει ότι οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχουν κοινοποιηθεί σε όλο τον Σχηματισμό?
  • Δεν πρέπει να προβληματίζουν ότι οι συγκεκριμένες οδηγίες ‘‘ακούστηκαν’’ σε επίσημες ομιλίες από Αξκούς και ορισμένοι εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως ενοχλημένοι?
  • Καταγγέλεται ότι τον περασμένο Ιούλιο μοιράστηκε σε USB στικάκι οι συγκεκριμένες οδηγίες σε Διοικητές του Σχηματισμού. Είναι αληθές?

Αυτά και άλλα πολλά καταγγέλονται μέσα απο διάφορα φόρουμ και προκαλούν αν μη τι άλλο έντονο προβληματισμό.
Το ΓΕΣ έπειτα απο αυτές τις εξελίξεις (εκτός και εάν το θεωρεί αμελητέο γεγονός), οφείλει και πρέπει κατά την γνώμη μας να διατάξει ΕΔΕ σχετικά με το ποιός η ποιοί ανέρτησαν σε επίσημο πίνακα ανακοινώσεων μονάδος το εν λόγω πλαστό εάν αποδειχθεί έγγραφο. Επίσης πρέπει να αποκαταστήσει την τιμή και υπόληψη του εν λόγω Στρατηγού. Και όχι μόνο διά προσωπικής του διάψευσης.

Ζούμε στον καιρό της ανοησίας!



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά