Στρατιωτικοί τρέχουν 140χλμ στο Δρομο Αθανάτων



140 χλμ περιμένουν τους 80 δρομείς που ξεκίνησαν χθές βράδυ από την Τρίπολη για να τερματίσουν στην Καλαμάτα

Ανάμεσα σε αυτούς πολλοί στρατιωτικοί από όλα τα σώματα αξιωματικοί, υπαξιωματικοί - ΕΠΟΠ καταδρομείς κλπ

Μας είπαν ότι θέλει προπόνηση για να διανύσεις τέτοιους δρόμους αντοχής και είναι ιδιαίτερη τιμή για στρατιωτικούς να τρέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις.
Επίσης προτρέπουν τους συναδέλφους τους να ξεκινήσουν το running γενικότερα γιατί βελτιώνει και τη φυσική κατάσταση κάτι το οποίο απαιτεί η υπηρεσία.
Δείτε τι μας είπαν στο βίντεο:




Ο 4ος δρόμος των Αθανάτων αποτελεί το απόλυτο ιστορικό running event και έτσι εκατοντάδες αθλητές με εκκίνηση την Τρίπολη θα διασχίσουν Σπάρτη, Μυστρά και θα τερματίσουν στην Καλαμάτα.
Φέτος είναι αφιερωμένος στην Κυρά της Ρω




Συνδιοργανωτές είναι ο Διεθνής Σύνδεσμος Αγώνων Υπεραπόστασης ΄΄ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ΄΄, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τριπόλεως, ο Δήμος Σπάρτης, ο Δήμος Καλαμάτας με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας & των Σπαρτιατών Δρομέων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής






Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί μία σύνδεση των 4 αγαλμάτων των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας, από τα οποία αγάλματα θα περάσουν οι αθλητές:
-Το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη
-Το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη
-Το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά
-Το άγαλμα του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσας) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Η διαδρομή κινείται ολόκληρη σχεδόν πάνω στο Όρος του Ταϋγέτου και ειδικά η διαδρομή Τρίπολη - Σπάρτη κινείται παράλληλα με την κορυφογραμμή του Ταϋγέτου και διαμέσω των χωριών που βρίσκονται στα Βόρεια του  Όρους. 











Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά